Intocht Sinterklaas - Emmeloord

Locatie: Zuiderkade

Beschrijving:

Spektakel voor alle kinderen in Noordoostpolder

Zaterdag 17 november 2018 komt Sinterklaas met zijn pieten naar Emmeloord voor een groots welkomstfeest, waar de kinderen het middelpunt zijn. De sint meert om 13.15 uur aan bij de Zuiderkade met zijn boot. Hij neemt alle tijd om de kinderen een handje te geven, kinderen kunnen met Sinterklaas een selfie maken of door hun ouders/begeleiders een foto van henzelf met Sinterklaas laten maken. Ook heeft hij veel brieven gehad van kinderen en natuurlijk is hij heel benieuwd naar deze kinderen uit de Noordoostpolder. Het is feest voor alle kinderen uit de polder! Het welkomsfeest begint om 14.00 uur op De Deel, hier kunnen de kinderen veel plezier maken met zwarte piet Johnny, allerlei dans door de dansvereniging Artistique en liedjes door Zand. Het voorprogramma van dit welkomsfeest begint al om 13.30 uur. Rond 15.30 uur is het welkomsfeest op De Deel afgelopen en wandelt Sinterklaas met zijn pieten door het winkelcentrum de Lange Nering.

Zaterdag 2 december kun je Sinterklaas voor het laatst ontmoeten in het Sinterklaashuis bij Intertoys Kettingplein van 13.30 tot 16.00 uur. Natuurlijk zijn er ook pieten en veel pepernoten.

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties