Intocht Sinterklaas - Enschede

Locatie: Plein voor Sint Jacobuskerk, Grote Markt

Beschrijving:

We hebben er even op moeten wachten, maar er is groen licht! Op zaterdag 13 november tussen 12.15 en 14.15 uur zijn de Sint en zijn Pieten aanwezig op het plein voor de Sint Jacobuskerk. Alle kinderen zijn van harte welkom om tekeningen te brengen, de Sint gedag te zeggen en natuurlijk ontbreken de pepernoten niet. De Pietenband en DJ-piet maken er daarnaast een gezellig feestje van.
De organisatie is blij dat Sinterklaas na een jaar afwezigheid weer in Enschede verwelkomt kan worden. “Door de coronamaatregelen is het helaas nog niet mogelijk om de gebruikelijke intocht te organiseren, maar we zijn blij dat we de Enschedese kinderen dit jaar een alternatief kunnen aanbieden. Door er een doorstroomevenement van te maken is iedereen in de gelegenheid om even bij Sinterklaas langs te komen. Dat is het allerbelangrijkste!”

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties