LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Ermelo

Locatie: Kerkelijk centrum, Jeugdkant 16

Beschrijving:

Sinterklaas komt met zijn pietengevolg naar Ermelo. Iedereen is om 13.30 uur welkom op het Raadhuisplein om Sint en Piet op te wachten, waar de Sint om 14.00 zal arriveren.

Op 16 november 2019 is het eindelijk weer zover! De oude heer komt met zijn gevolg ons kikkerlandje bezoeken! Natuurlijk vindt de intocht weer plaats onder de bezielende leiding van Amerigo, die al hinnikend weer koers zal zetten naar het centrum van Ermelo.

Met zijn zwarte Pieten – met zakken vol met snoepgoed – zet hij koers richting het Pakjeshuis op het Molenaarsplein, uiteraard uit volle borst toegezongen door de grote menigte die natuurlijk weer in grote getale aanwezig zal zijn!

Ben je ook dit jaar weer braaf geweest? Er staat je weer een mooie tijd te wachten! Hoewel onze zachtaardige Sint erg vergevingsgezind is verwacht hij natuurlijk weer het beste van je in 2020!

Maar eerst staat ons het grote pakjesfeest 2019 te wachten! Zing hem toe! Juich hem toe. En maak er een groot feest van. 

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Routebeschrijving:

Vanaf het Kerkelijk Centrum gaat Sinterklaas richting de Gamma, kruising Groeneweg/Dr. Holtropstraat.

Vervolgens rechtsaf naar de Dr. van Dalelaan, om via het Schoolpad, de Kerklaan, Stationsstraat rond 14.00 uur op het Raadhuisplein te arriveren.

Na het welkom op het Raadhuisplein gaat de optocht verder via de Stationsstraat.

In winkelcentrum de Enk maakt Sinterklaas een exclusieve stop om zoveel mogelijk kinderen de hand te schudden. Vervolgens vertrekt het hoog bezoek uit Spanje via de Stationsstraat naar het Pakjeshuis op het Molenaarsplein, waar hij tot 5 december werkt en logeert.

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties