Intocht Sinterklaas - Ermelo

Locatie: Kerkelijk centrum, Jeugdkant 16

Beschrijving:

Vanaf 13.30 uur gaat theatergroep De Spiegel met jullie, Sinterklaas opwachten met de “Sint Got Talent” show! Kom samen met alle kinderen die je kent en je vader en moeder of opa en oma naar dit feestelijk gebeuren. De Sint blijft een paar dagen in onze gemeente, want hij en zijn Pieten moeten natuurlijk veel pakjes bezorgen vóór het 5 december is. Hij slaapt weer in het Pakhuis. Dus kom naar de intocht en loop allemaal mee…De intocht start om 13.30 uur vanaf het Kerkelijk Centrum richting Gamma, via de kruising Groeneweg/Dr. Holtropstraat richting het spoor.

Via de Van Dalelaan, het Schoolpad, de Kerklaan, Stationsstraat gaat de stoet naar het Raadhuisplein. Hier zal de Sint om 1400 uur aankomen. Vervolgens loopt hij door het centrum richting De Enk en dan verder door naar het Molenaarsplein en de Verbinding. Hij eindigt uiteraard bij het Pakjeshuis. Zo rond 16:00 uur zal hij hier zijn tijdelijke werkkamer en slaapvertrek officieel openen. En alle kinderen mogen daarbij zijn. 

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties