LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Esch

Locatie: Haventje Essche Stroom, Haarenseweg 13

Beschrijving:

Het is bijna zover; zondag 24 november arriveert Sinterklaas in Esch! Om 14.30 uur komt hij per pakjesboot aan, via de Essche Stroom. De Sint en zijn Pieten worden ontvangen bij ’t Haventje aan de Haarenseweg.

Een aantal Pieten is al eerder in het dorp te zien. Vanaf 13.00 uur zijn ze namelijk aan het gymen in de gymzaal op de St. Willibrordusschool. Alle kinderen zijn welkom om met deze Pietjes te dansen, te gymen en te spelen. Vanaf deze plek lopen zij om 14.00 uur gezamenlijk naar het Haventje. Samen zullen ze dan om 14.30 uur Sinterklaas en zijn Pieten welkom heten. De burgemeester en de fanfare Sint Willibrordus mogen natuurlijk niet ontbreken. De fanfare en de kinderen begeleiden Sinterklaas naar Dorpshuis De Es, via de Haarenseweg. Vanaf 15.00 uur kunnen de kinderen in het dorpshuis feestvieren met Sinterklaas en zijn Pieten.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties