LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2021, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2021? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Garderen

Locatie: Coop, E.J. Hoegenhof

Beschrijving:

Op zaterdag 23 november bezoekt de lieve Sint samen met zijn Pieten weer het mooiste dorpje van de Veluwe: Garderen.

Programma:

  • 10.00 uur: Sint leest altijd graag voor uit zijn grote boek en zal daarvoor om 10 uur in de Kruimelstaete zijn. Voor de kinderen < vier jaar neemt hij een cadeautje mee. Wie weet doen we weer pepernotenbingo of heeft hij dit jaar iets anders voor ons in petto!
  • 12.30 uur: Naast de Coop (op de E.J. Hoegenhof) zal Ain’t no Joke een dansshow geven waarbij kinderen, ouders èn pieten de voetjes vast niet op de vloer kunnen houden. Om 13.00 uur vergezeld Sinterklaas ons en kunnen alle kinderen hem een hand geven en hun verlanglijstjes inleveren.13.15 uur start de optocht door het dorp. Onderweg komen we letters tegen, deze letters vormen samen het wachtwoord om binnen te komen bij het Bilderberg Hotel ’t Speulderbos.De optocht eindigt bij het dorpshuis de Koepel.
  • 14.00 uur: Alle kinderen van de basisschool die zich opgegeven hebben worden voor een spetterend middagprogramma verwacht in Hotel het Speulderbos aan de Speulderbosweg 4. Met Sint en zijn Pieten gaan groep 1-3 samen hard lachen om een leuk poppentheater show. Groep 4-8 krijgt ook een show te zien, maar zal zich met name verbazen! Benieuwd? Geef je gauw op! Let op: kinderen moeten zich hiervoor wel hebben aangemeld! Brieven zijn verspreid via de basisscholen. Niet ontvangen? Ze liggen ook bij de COOP en Spar waar ze tevens ingeleverd kunnen worden
  • 16.00 uur: Einde van het programma; de ouders mogen de kinderen op dit tijdstip weer komen halen.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties