Intocht Sinterklaas - Garderen

Locatie: Coop, Speulderweg 2

Beschrijving:

Op zaterdag 17 november bezoekt de lieve Sint samen met zijn Pieten weer het mooiste dorpje van de Veluwe: Garderen. Dit jaar is het programma iets gewijzigd!

Programma:

  • 10.00 uur: Sint leest altijd graag voor uit zijn grote boek en zal daarvoor om 10 uur in de Kruimelstaete zijn. Wie weet doen we weer pepernotenbingo of heeft hij dit jaar iets anders voor ons in petto!
  • 12.30 uur: Naast de Coop (op de E.J. Hoegenhof) zal Ain't no Joke een dansshow geven waarbij kinderen, ouders èn pieten de voetjes vast niet op de vloer kunnen houden.
  • 13.00 uur:  Sinterklaas vergezelt ons en kunnen alle kinderen hem een hand geven en hun verlanglijstjes inleveren.
  • 13.45 uur: Sint vertrekt met een selecte muzikale begeleiding van TOG in een optocht voor de kinderen uit naar het Speulderboshotel. Let op: de route is gewijzigd en eindigt dus bij het hotel, waar het middagprogramma voor de kinderen van de basisschool begint.
  • 14.30 uur: Alle kinderen van de basisschool die zich opgegeven hebben worden voor een spetterend middagprogramma verwacht in Hotel het Speulderbos aan de Speulderbosweg 4. Met Sint en zijn Pieten gaan groep 1-3 samen hard lachen om een leuke show. Groep 4-8 krijgt ook een show te zien, maar zal zich met name verbazen! Benieuwd? Geef je gauw op! Let op: kinderen moeten zich hiervoor wel hebben aangemeld! Brieven zijn verspreid via de basisscholen. Niet ontvangen? Kom je aanmelden in de winkel van Schuitman Wonen aan de Dorpsstraat 34 in Garderen.
  • 15.30 uur: Einde van het programma; de ouders mogen de kinderen op dit tijdstip weer komen halen.

Voor vragen over het programma kunt u contact opnemen met Chantal de Vries, telefoonnummer 06-29479605.

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties