LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Gelselaar

Locatie: Café Florijn, Dorpsstraat 12

Beschrijving:

Op zaterdag 23 november vertrekken we bij café Florijn om 14.25 uur, zodat we de gasten uit Spanje om 14.30 uur aan de rand van het dorp welkom kunnen heten.
Achter muziekvereniging Excelsior aan maken we een korte rondgang door Gelselaar en komen dan weer terug bij Florijn om samen een feestje te vieren. De kinderen krijgen dan gelegenheid om de gasten uit Spanje een hand te geven, tekening af te geven, liedjes te zingen,enz.   

Het leerlingenorkest van Excelsior zal ons muzikaal ondersteunen. Tijdens de intocht en het feest bij café Florijn bent u als ouders(s) / verzorgers(s) zelf verantwoordelijk voor uw kind(eren). Bij café Florijn zijn vooraan plaatsen voor de kinderen gereserveerd. Ouders worden verzocht achter in de zaal plaats te nemen. Om geloop in de zaal te voorkomen, worden deze middag door de organisatie foto’s gemaakt die op www.gelselaar.nl worden geplaatst.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties