Intocht Sinterklaas - Goes

Locatie: Haven en binnenstad

Beschrijving:

Zaterdag 17 november komt Sint weer met zijn Pieten naar Goes. Als vanouds meren de boten rond 13.00 uur aan in de Goese Kade. Hopelijk samen met vele kinderen zal het kindercollege(kinderburgemeester en kinderwethouders) de goedheiligman welkom heten. Alle vertrouwde gezichten zijn er weer bij: Hoofdpiet, Huispiet, Muziekpiet, Piet Plezier, Poetspieten, Kluspiet, Danspiet, Kapperspiet en nog vele anderen.

Na de ontvangst door de kinderburgemeester stapt Sint in zijn koets voor de ontvangst door de Burgemeester op het Stadhuis. Daarna volgt een rondrit door de binnenstad. Op de Keizersdijk wordt een stop gehouden. Een mooi moment om even met Sint of Piet op de foto te gaan. Daarna vervolgt Sint zijn route die eindigt op het Bleekveld.

Natuurlijk zijn ook Sint’s vertrouwde muzikanten mee: SCH de Sjokola, die ongetwijfeld weer voor de vrolijke noot zorgen. Dansschool Body Action verzorgt in de stad een muzikaal optreden.

De mooiste Sint in tocht is in Goes dus zorg dat je erbij bent!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties