LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Gorinchem

Locatie: Lingehaven

Beschrijving:

Het is alweer bijna zover! Zaterdag 16 november komt Sint Nicolaas en de pieten weer aan wal. Rond 10.00 uur zullen wij de mooie haven van Gorinchem weer binnen varen. Na hun ontvangst in de haven zullen zij vertrekken richting te grote markt. Om 10.30 uur zal hij hier aankomen en de kinderen toespreken vanaf het balkon van het oude stadhuis. Vanuit hier vertrekt Sint Nicolaas en de pieten voor een ronde door het centrum, waarbij ze ook hun koffers zullen plaatsen in het Huis van Sint Nicolaas.

 

Na een lunchpauze vertrekken ze met zijn allen richting de winkelcentra. Om 13.00 uur richting het Piazza Centrum, 14.00 uur richting winkelcentrum Nieuw Dalem en om 15.00 uur richting winkelcentrum Hoog Dalem. Na dit laatste winkelcentra zullen Sint Nicolaas en de pieten zich terug trekken en ontvangen zij u graag in het Huis van Sint Nicolaas vanaf woensdag 20 november.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties