LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Groesbeek

Locatie: Kringloopwinkel Groesbeek, Industrieweg 19

Beschrijving:

Inmiddels is alles klaar voor het feest van zondag. Een intocht in de klassieke vorm wordt het niet. De Sint komt om 13.00 uur aan bij het kringloopcentrum aan de Industrieweg. Daar presenteert een spreekstalmeester een compleet programma, is er een zwartepietenorkest en wordt er gedanst. Er wordt ook een gedicht samengesteld dat later als cadeau aan de Sint wordt gegeven.

Na dat programma gaan Sint en pieten naar een andere plek, gevolgd door alle kinderen, voor een meet and greet en nog meer optredens. Welke plek dat is, wil Brouwer niet zeggen. Hij is bang dat ouders en kinderen dan de ontvangst bij het kringloopcentrum overslaan en rechtstreeks naar de ‘geheime locatie’ gaan.

Een enorme wandeling is het niet. ,,Vijf tot tien minuten lopen. We hebben verkeersregelaars ingeschakeld.” Brouwer verwacht drie- tot vijfhonderd kinderen.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties