Intocht Sinterklaas - Haaksbergen

Locatie: Museum Buurtspoortweg

Beschrijving:

Hij komt, hij komt ............ die lieve, goede Sint. Dit jaar komt hij met zijn vrolijke pieten weer in Haaksbergen met de Stoomtrein natuurlijk!

Programma:

De Stoomtrein met daarin de Sint en zijn Pieten arriveert om 14.00 op station Museum Buurtspoorweg. Daar wachten burgemeester Welten, de Haaksbergse Harmonie en heel veel kinderen en ouders hen op voor een warm welkom in Haaksbergen.

Onder begeleiding van de Haaksbergse Harmonie trekken de Sint en zijn Pieten via de Spoorstraat, Hibbertstraat, Eibergsestraat en Molenstraat naar de Markt. Onderweg is er muziek en straattheater. Rond 14.45 uur worden ze op de Markt verwacht. De Sint zal daar, vanaf het bordes van het gemeentehuis, alle kinderen toezwaaien en toespreken. Steps Dance & Entertainment zorgt hier en later ook in de Veldmaat voor een spetterend dansoptreden. Op de markt verzorgt Party Power de muziek. Na het bezoek aan het centrum van Haaksbergen gaan de Sint en zijn Pieten door naar de Veldmaat. Rond 16.00 uur arriveren ze daar.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties