Intocht Sinterklaas - Haaksbergen

Locatie: Museum Buurtspoortweg

Beschrijving:

Hij komt, hij komt ............ die lieve, goede Sint. Dit jaar komt hij met zijn vrolijke pieten weer in Haaksbergen met de Stoomtrein.

De Stoomtrein met daarin de Sint en zijn Pieten arriveert om 14.00 op station Museum Buurtspoorweg. Daar wachten burgemeester Kok, de Haaksbergse Harmonie en heel veel kinderen en ouders hen op voor een warm welkom in Haaksbergen.

Onder begeleiding van de Haaksbergse Harmonie vertrekken de Sint en zijn Pieten via de Spoorstraat naar de Markt. De Sint zal, vanaf het bordes van het gemeentehuis, alle kinderen toezwaaien. Dansschool Midanza zorgt hier en later ook in de Veldmaat voor een spetterend dansoptreden. Na het bezoek aan het centrum van Haaksbergen gaan de Sint en zijn Pieten door naar de Veldmaat. Rond 16.00 uur arriveren ze daar. Het feest op de parkeerplaats voor de Plus is dan al een half uurtje in volle gang met Kareltje de Kok en Ruud Molenkamp.

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties