LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Halsteren

Locatie: Cafetaria Vogelenzang, Dorpsstraat 194

Beschrijving:

In de week na 16 november 2019 zal Sint Nicolaas een aantal Pieten vooruit sturen naar de basisscholen in Halsteren. Deze pieten zullen natuurlijk komen vertellen over de intocht, maar ze zullen ook kleurplaten komen uitdelen. De kinderen kunnen hun ingekleurde kleurplaat inleveren bij Sint Nicolaas tijdens de intocht in Halsteren.

De kinderen van de 15 mooiste kleurplaten zullen worden uitgenodigd om bij Sint Nicolaas persoonlijk langs te komen op zijn verblijfadres in Halsteren voor het zingen van wat liedjes. De Sint en zijn Pieten zorgen dan natuurlijk ook voor wat lekkers en er wordt nog een verhaaltje gelezen voor het slapen gaan.

Maar op zaterdag 23 november 2019 is het dan eindelijk zover. Sint Nicolaas zal dan samen met zijn Pieten om 14:30 uur aankomen bij Vogelenzang te Halsteren.

Onder begeleiding van de Harmonie St. Cecilia Eensgezindheid en de Pietenband zal de stoet vervolgens naar Het Oude Raadhuis trekken. Daar zal Sint Nicolaas officieel worden verwelkomt.

Na wat te hebben bijgepraat zal Sint Nicolaas rond 15:15 uur vertrekken naar De Wittenhorst. Na een toneelstuk kunnen de kinderen Sint Nicolaas persoonlijk een handje komen geven en kunnen ze hun kleurplaat en/of verlanglijstje aan de Sint geven.

Ieder kind krijgt persoonlijk een snoepzak van de Sint. Ondertussen zal de Zwarte Pietenband met vrolijke muziek de kinderen aan het dansen brengen.

Kortom een leuke en gezellige Sinterklaasmiddag in Halsteren.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties