LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Hank

Locatie: Janson Bridging, Keizersveer 9

Beschrijving:

Hallo iedereen,

Op zaterdag 16 november komen Sinterklaas en zijn Pieten weer aan in Hank.
De regelpieten hebben gemaild met Janson Bridging (Keizersveer) en mogen daar aan land komen met de boot om ongeveer 14.00u.
Vandaaruit gaan ze lopend via het laag viaduct, Rooie Wiel, Riethaakstraat, St. Elisabethstraat, Kerkstraat naar ’t Uivernest waar ze rond 14.45/15.00u zullen zijn.
Zij hopen natuurlijk dat jullie dan meelopen! Natuurlijk hebben de Pieten in ’t Uivernest ook nog iets in petto voor de kinderen. De zaal gaat open als Sinterklaas en de Pieten bij ‘t Uivernest arriveren. Jullie zijn er dan toch ook!!
Ook hebben we van de regelpieten gehoord dat er een nieuwe bootpiet op de boot is die nog niet goed de weg weet. Willen jullie daarom allemaal de kleurplaat inkleuren en meenemen. Oja en niet te vergeten, ook iets dat lawaai kan maken.
Voor degene die met de auto gaan. Willen jullie via Keizer Napoleonweg naar Janson Bridging rijden. Ook bij wegrijden vanuit Janson Bridging. Dit i.v.m. verkeersveiligheid van alle lopende en fietsende kinderen en hun ouders.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties