Intocht Sinterklaas - Harderwijk

Locatie: Havendam

Beschrijving:

De intocht van Sinterklaas komende zaterdag 13 november in Harderwijk is vanwege de coronamaatregelen aangepast. Vooral voor de kinderen moet het een feest zijn. En we willen zo min mogelijk beperkingen opleggen. Daarom vragen wij uw medewerking tijdens de intocht.

Doorstroming is zaterdag het sleutelwoord.

Programma:

Ontvangst in de haven

Om 11.30 uur vaart de Pakjesboot de Strandhaven binnen. Kinderen met bij voorkeur maximaal 1 begeleider zijn welkom. Kom niet te vroeg en blijf achter de hekken. Dan kunnen we de ontvangst voor iedereen veilig laten verlopen.

Langslopen en begroeten

Wanneer Sinterklaas met zijn pieten voet aan wal heeft gezet wordt hij kort welkom geheten en gaat per koets via de Bruggestraat richting de Markt. Op de Markt lopen de kinderen met hun begeleider langs het bordes van het oude stadhuis om Sinterklaas te begroeten. In de middag is de Sint op de Vischmarkt. Ook dit jaar is op de Vischmarkt het Sinterklaasdorp.

Het is belangrijk om niet op 1 plek te blijven staan en voldoende afstand te houden.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties