LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Haren

Locatie: Rotonde Rijksstraatweg/Emmalaan, Rijksstraatweg 180

Beschrijving:

Op 23 november is het weer zo ver. Sinterklaas komt op bezoek in het mooie Haren! Met muziek, pepernoten en gezelligheid arriveren de goedheiligman en zijn pieten om 13.30 uur op de rotonde naast de Rabobank.

Maar liefst 80 pieten vergezellen Sinterklaas tijdens deze spectaculaire en gezellige intocht in het centrum van Haren. Jong en oud zullen zich vermaken bij de vrolijke stoet die vanaf de rotonde over de Rijksstraatweg naar het Raadhuisplein trekt voor de grote podiumshow. Uiteraard rijden de cadeautjesauto en de pepernotenfabriek weer mee. Rineke Regelaar zorgt ervoor dat de vrolijke chaos nog enigszins ordelijk verloopt.

Jij bent er toch ook bij?

En kom je ook naar de Werkkamer van Sinterklaas op zaterdag 30 november? Er wordt geknutseld, gedanst, gezongen en gekleurd! Misschien wil je zelfs wel een handje geven aan de Sint...

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties