LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Heesch

Locatie: Zorgcentrum Huize Heelwijk, Mozartlaan 2

Beschrijving:

Een dag na de landelijke intocht zal Sinterklaas op zondag 17 november zijn traditionele bezoekje brengen aan Heesch. Net als voorgaande jaren begint de feestelijke intocht om 12.30 uur bij Huize Heelwijk en gaat via de Mozartlaan, Hoogstraat en Grenadiersstraat richting ’t Dorp.

Bij ‘t Oude Raadhuis wordt Sinterklaas rond 13.00 uur welkom geheten door wethouder Rien Wijdeven. Hij zal alle kinderen toespreken. Hierna volgt een liefdevol programma en daarna vertrekken Sinterklaas en alle Pieten naar De Pas. Hier begint rond 13.45 uur het grote Sinterklaasfeest. Tijdens dit feest zal de Sint o.a. de uitslag van de kleurwedstrijd bekend maken.

Rond de klok van 15.00 uur eindigt het officiële programma op het podium. Sinterklaas blijft nog even om met de kinderen op de foto te gaan (ouders/verzorgers maken deze foto zelf). De kinderdisco in de zaal barst los met een echte DJ. De voetjes gaan van de vloer en ook Sinterklaas danst nog even mee! Als de Sint even later vertrekt, gaat de kinderdisco nog even door. De oudere gasten mogen bij hun kinderen in de zaal blijven of aan de bar van het café gezellig wat drinken.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties