LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Hengevelde

Locatie: Kulturhus De Marke, Bretelerstraat 16

Beschrijving:

Blij zijn wij met het nieuws dat Sinterklaas ook dit jaar naar Hengevelde zal komen om onze kinderen te bezoeken! Over vijf weken, op zondag 24 november, zullen wij de Sint ontvangen met een mooie intocht en aansluitend een Sinterklaasfeest bij Herberg de Gebrande Waateren. Voorzitter van de Sinterklaascommissie, Arjan Kuipers: "Het is elk jaar weer een verrassing hoe Sinterklaas naar Hengevelde zal komen. Via de hoofdpiet hebben wij begrepen dat Amerigo dit jaar een rustdag krijgt en dat de Sint met een ander voertuig naar Hengevelde zal komen. Wij zijn zeer benieuwd waarmee hij ons gaat verrassen!".

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Routebeschrijving:

De intochtsroute is inmiddels bepaald. Deze loopt via de kinderrijke straten, maar start in tegenstelling tot andere jaren bij De Marke! De route die we door Hengevelde met Sinterklaas en zijn Pieten gaan maken is als volgt:
Start om 14.30 uur bij de Marke - Bretelerstraat – Bomhof – tussen de duikers door – nieuwbouw – Diepenheimsestraat – Koenderinkstraat – Eeftinkstraat – Elfersstraat – Ruurstraat – Bekkampstraat – Diepenheimsestraat – Nieuwstraat – Goorsestraat – eindpunt bij Herberg de Gebrande Waateren.

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties