Intocht Sinterklaas - Herk-de-Stad

Locatie: Klooster

Beschrijving:

Sinterklaas en zijn zwarte pieten komen op zondag 18 november op uitnodiging van het KWB-Sinterklaascomité naar De Markthallen. De Sint wordt om 14.30 uur afgehaald aan het klooster. Alle Herkse kinderen en hun ouders zijn welkom. Samen met de harmonie Sint-Martinus gaat het dan door de Herkse straten richting De Markthallen waar kinderanimatie voorzien is. Na de voorstelling deelt de Sint aan ieder kind wat lekkers uit.
 
Op zaterdag 24 en zondag 25 november brengen de Sint en zijn pieten ook een bezoek bij de kinderen thuis. Alle kinderen geboren in 2009 en jonger krijgen een mooi geschenk. De knechten van de Sint komen op voorhand bij ieder gezin aankloppen voor een bijdrage. Wie afwezig was tijdens de omhaling kan zijn bijdrage ook nog meegeven aan de Sint in een gesloten omslag.

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties