LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Hilversum, Winkelcentrum Seinhorst

Locatie: Seinstraat 102

Beschrijving:

Vandaag komt Sinterklaas met zijn Pieten naar winkelcentrum Seinhorst. Sinterklaas is tijdens zijn tocht naar Nederland overvallen door de pakjes-piraten en de pakjes zijn nu weg. Oh jee, Sinterklaas heeft nu niets meer om uit te delen aan de kinderen. Iedereen moet helpen (speurtocht) om de pakjes te zoeken die de piraten meegenomen hebben!

In het winkelcentrum staan verspreid leuke piraten-attracties opgesteld, waar de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven.

Na een centrale opening zal Sinterklaas de winkels bezoeken en kunnen kinderen met hem op de foto. In de etalages van verschillende winkels zijn de pakjes van Sinterklaas verstopt. Kinderen moeten deze zoeken. Als kinderen deze speurtocht hebben opgelost, krijgen ze een lekkere traktatie van Piet (chocoladeletter)
Om de dag compleet te maken zullen de muziek Pieten de leukste Sinterklaas liedjes spelen en is er een Piratenschip-springkussen.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties