Intocht Sinterklaas - Hilversum

Locatie: Wijkcentrum De Kruisdam, De Meent 5

Beschrijving:

Wij verwachten op zaterdag 24 november bij jullie aan te komen in de Hilversumse Meent. Mijn plan is om alvast een aantal pieten vooruit te sturen, die kunnen jullie dan alvast zien bij de pietenmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur in de Kruisdam. Gezellig spelletjes spelen, knutselen, koek versieren en nog veel meer leuke activiteiten om samen met de pieten te beleven.

Komen jullie allemaal weer vanaf 16.45 uur (vertrek om 17.00 uur) met een lampion naar de optocht? Dan kunnen jullie samen met de Pietenband vanaf het centrale plein naast de Kruisdam vertrekken en aan de waterkant alvast liedjes zingen.

Ik verheug mij er al weer erg op: de aankomst bij jullie op het water met allemaal lampionnen en andere lichtjes, dan de wandeling met de Pietenband door de Meent en als afsluiting weer een feestelijk onthaal met zang en muziek in de zaal van wijkcentrum de Kruisdam. Ik hoop jullie allemaal weer te zien!

Sint-Nicolaas

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties