LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Hoedekenskerke

Locatie: Dorpshuis De Griend, Havenstraat 13

Beschrijving:

Net als vorig jaar starten we om 17.00 uur bij de Griend want…onder muzikale begeleiding van muziekvereniging Con Amore en Con Affezzione gaan de kinderen de Sint en zijn Pieten ophalen bij de Buffer! Omdat het dan al donker wordt houden we een lampionnenoptocht. We vragen aan de ouders om zelf voor een lampion te zorgen.

Alle kinderen, ouders/verzorgers én andere belangstellenden zijn van harte welkom! Wil je mee om de Sint en zijn Pieten op te halen, zorg dan dat je met je lampion om 17.00 uur bij de Griend bent!

Als we Sint en zijn Pieten gevonden hebben, gaan we daarna met z’n allen naar de Griend om er een gezellig feest van te maken. Om 19.00 uur is het tijd voor de Sint en zijn Pieten om te gaan eten. Dan zeggen ze ons gedag en ronden we het feest af.

Zoals elk jaar vindt Sint het erg leuk als kinderen iets aan hem willen voordragen bijvoorbeeld een lied, gedicht of een dansje! Mocht uw kind dit willen doen meld dit dan even via hoedjewip@hotmail.nl . Geef ons dan de naam door van uw kind en geef even aan wat hij/zij voor wilt dragen.

Om het feest nog leuker te maken willen wij u als ouder/verzorger vriendelijk vragen om wat informatie aan ons te mailen over uw kind, zodat het grote boek van Sint nog verder bijgewerkt kan worden! Wie weet wordt uw kind naar voren geroepen. Vermeld de naam van uw kind, adres, woonplaats, hobby’s, school, en geef enkele leuke dingen door die het afgelopen jaar gebeurd zijn. Ook dit geeft u door via bovengenoemd e-mailadres.

We gaan er met z’n allen weer een superleuk feest van maken! Ook dit jaar stellen wij uw (kleine) vrijwillige bijdrage erg op prijs. Mede door deze bijdrage hopen we het feest ook volgend jaar weer te kunnen organiseren. Op het eind van het feest houden we hiervoor
een collecte.

We hopen u allen te mogen verwelkomen op zaterdag 30 november a.s.

Namens het comité
Jan Lukasse en Tonny Drijdijk

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties