Intocht Sinterklaas - Hoevelaken

Locatie: De Brink

Beschrijving:

Op zaterdag 24 november komen Sinterklaas en zijn Pieten aan in Hoevelaken. Het wordt een feestelijke middag, met leuke activiteiten.

INTOCHT - 13:30 uur - De Brink: Om 13:30 uur start een muzikale optocht vanaf De Brink. De route loopt via de Kantemarsweg naar de Westerdorpsstraat tot aan Tankstation TinQ en vandaaruit terug via de Beukenlaan, van Zuylenlaan, van Lyndenlaan, Leeuweriklaan naar de Wiekslag.

ONTMOET EN GROET - 14:00 uur - De Wiekslag: Om 14.00 uur worden Sint en zijn pieten op de Wiekslag welkom geheten door Burgemeester Renkema. Daar zal de Sint handjes schudden en is er gelegenheid om met hem op de foto te gaan.

PIETENDIPLOMA EN PIETENDISCO - 14:15 uur - De Brink: Vanaf 14:15 uur kunnen kinderen op De Brink via verschillende spelletjes hun pietvaardigheden laten zien. Als ze slagen ontvangen ze een echt pietendiploma. Ook start er een pietendisco waar lekker gedanst kan worden.

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties