Intocht Sinterklaas - Holten

Locatie: Smidsbelt

Beschrijving:

Hij komt, hij komt! lieve kinderen. Sinterklaas heeft al contact met ons gezocht en verheugt zich erop om jullie allemaal weer te zien. Hij zit zoals jullie al weten op de stoomboot op weg naar Nederland. Op 20 november om 14.00 uur hoopt hij jullie vanaf de huifkar te mogen begroeten.

Helaas mag Sinterklaas vanwege de coronamaatregelen niet op het podium op de Smidsbelt verschijnen. Daarom komt Sinterklaas naar jullie toe. Op een huifkar rijdt hij door Holten. Misschien ook wel vlak langs jouw huis!.

De tocht begint om 14.00 uur bij de Kolweg. Het is een circa twee uur durende route door Holten. Op de plattegrond staat de hele route afgebeeld.

De Brandheultjes zorgen voor de muzikale omlijsting en er zijn vele pieten aanwezig op allerlei elektrische voertuigen, zoals fietsen, bakfietsen, E-choppers en Toek Toeks. En…… de Pieten hebben natuurlijk wat lekkers bij zich. Burgermeester Arco Hofland rijdt ook een stukje mee op de huifkar.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Routebeschrijving:

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties