Intocht Sinterklaas - Hoofddorp

Locatie: Hotel/restaurent De Beurs, Kruisweg/Beursplein

Beschrijving:

De intocht van Sinterklaas in Hoofddorp Winkelstad staat bijna voor de deur; zondag 18 november is het zover. Dit jaar wordt wel heel speciaal, want de Pieten hebben iets spectaculairs voor alle kinderen in petto.

Aankomst Sint

Voorafgaand aan de aankomst op zondag 18 november (vanaf circa 11 uur) vindt er op de Hoofdvaart een spetterend voorprogramma plaats. Sint en zijn Pieten arriveren rond 11.30 uur per boot bij de steiger van Hotel/Restaurant De Beurs. Daarna rijdt Sint op zijn paard Amerigo door het Centrum naar het Raadhuisplein waar hij om circa 11.30 uur wordt ontvangen door de locoburgemeester Adam Elzakalai, waar de Pieten met de kinderen al een feestje bouwen. Onder feestelijke begeleiding van een echte Pietenband maken de Sint en zijn Pieten vervolgens een korte rondrit met aansluitende wandeling door het Centrum.

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties