LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Hoogeloon

Locatie: Kiosk, Hoofdstraat/De Hoef

Beschrijving:

Beste grote en kleine kinderen van Hoogeloon!

Op zondag 24 november is het zover: De jaarlijkse Sint Nicolaas intocht in Hoogeloon!! Om 14.30 uur wordt Sinterklaas bij de kiosk afgehaald door Fanfare Wilhelmina en enkele pony rijders waarna de optocht begint. De sint vindt het natuurlijk gezellig als vele kinderen de intocht begeleiden tijdens de route door Hoogeloon.

In D`n Anloop heten wij Sinterklaas van harte welkom. Na het gezellig samenzijn trakteert de sint alle kinderen tot en met groep 5 op iets lekkers. Hij zal de traktaties groep voor groep uitdelen. De kinderen van groep 6 tot en met groep 8 kunnen naar D`n Anloop komen om een traktatie af te halen in de foyer. Ook kinderen uit Hoogeloon die op een andere school zitten, mogen een traktatie komen halen.

Op woensdag 4 december zal Sinterklaas `s ochtend basisschool de Vest bezoeken. NB. Voor zieke kinderen zal de sint een traktatie meegeven. Wilt u het dan wel even laten weten?

Het Sinterklaas comité

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Routebeschrijving:

 De sint komt dit jaar met zijn zwarte pieten weer in D`n Anloop. Hij zal onderstaande route volgen: De hoef - `t Vonderke – Bieshof – Hofveld – Torenstraat – Den Bogerd – Volderstraat – Driesboom – Jan Goossensstraat - Heuvelseweg - Hoofdstraat – D`n Anloop. Als het regent rijdt de sint een kortere route: De Hoef - `t Vonderke – Bieshof – Hofveld – Torenstraat – Hoofdstraat – D`n Anloop. 

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties