LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Hoogerheide

Locatie: Ouwe Raedthuysplein

Beschrijving:

Nadat Sinterklaas op zaterdag 16 november in Nederland is aangekomen, zal hij al op zondag 17 november onze gemeente aandoen. Sint Nicolaas is een heilige Bisschop en daarom wordt hij dan ook ontvangen in onze mooie dorpskerken. Alvorens Sinterklaas in de kerk wordt ontvangen, zal hij ontvangen worden op de pleinen in onze dorpskernen. Natuurlijk zijn ook de Pieten van de partij.

Voordat we naar de Kerk zullen gaan, willen we Sinterklaas graag ontvangen op het Ouwe Raedthuysplein. Kom om 14.30 uur naar het Ouwe Raedthuysplein, zodat je samen met de Pieten Sinterklaas kan begroeten.

Na ontvangst van Sinterklaas gaan we gezamenlijk door de Raadhuisstraat naar de Kerk waar alle kinderen van Hoogerheide in de leeftijd t/m 8 jaar (of t/m groep 4) een snoepzak bij Sinterklaas mogen halen. 

Natuurlijk krijgt ieder kind de mogelijkheid om de Sint even een handje te geven en een snoepzak in ontvangst te nemen. En een foto met de Sint kan altijd. Kortom veel zingen en een gezellige boel samen in onze parochiekerk. En vergeet niet om je tekeningen of werkstukjes voor Sinterklaas mee te nemen.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties