Intocht Sinterklaas - Hoogkerk

Locatie: Kruising Boeiersingel/Barkstraat, Boeiersingel

Beschrijving:


Het is bijna weer zo ver. De pepernoten liggen alweer in de winkels en de verlanglijstjes worden gemaakt. Ook dit jaar komt Sinterklaas weer naar Hoogkerk.
Deze sinterklaasintocht, georganiseerd door de Vereniging Nationale Feesten Hoogkerk, wordt mede mogelijk gemaakt door de financiële steun van winkeliers en bedrijven uit Hoogkerk, en is gepland op zaterdag 24 november 2018. Het is de bedoeling dat de Sint en zijn Pieten tussen 13.15 en 13.30 uur met de boot aankomen aan de Boeiersingel in Hoogkerk.

Het podium zal weer opgesteld worden bij de steiger aan de Boeiersingel, zodat Sinterklaas daar kan worden ontvangen. Ook vóór de aankomst van de boot is het al een gezellige boel aan de Boeiersingel. En als Sinterklaas er is zal er een kort, vrolijk programma zijn voor de kinderen.

Aansluitend zal Sinterklaas een feestelijke rondrit maken door Hoogkerk, vergezeld door vele sponsoren. Het eerste gedeelte, tot de parkeerplaats aan de Zuiderweg, zal hij te voet afleggen zodat veel kinderen hem de hand kunnen schudden. Daarna stapt hij op zijn paard.

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties