LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Hoorn

Locatie: Haven/Oude Doelenkade

Beschrijving:

Zaterdag 16 november is een dag die jij absoluut vrij moet houden. Op uitnodiging van de binnenstadsondernemers, de gemeente Hoorn en Kinderopvang Berend Botje meert de stoomboot van Sint Nicolaas af in de haven van Hoorn. Vergezeld van wel 125 pieten, de hoofdpiet, de schimmel en natuurlijk beladen met duizenden pakjes en een ruim vol pepernoten zal de Goedheiligman welkom worden geheten door burgemeester Jan van Nieuwenburg en Berend Botje Kinderburgemeester Yuna Starke (6) en de vele duizenden kinderen die naar de haven toe komen.

Programma:

  • 10.45 uur aanvang programma in de haven. Met de Hoornse zeevaardersvloot op VOC-museumschip de Halve Maen en de vloot van Varend Erfgoed. Met kanongebulder ten teken dat de stoomboot in aantocht is! Op de stoomboot vaart het Pepernotenorkest mee.
  • 11.30 uur aanvang programma podium Roode Steen. Met de danspieten van dansschool Moves, en de muziekpieten van de Soundflex Caribean Brassband
  • 12.15 uur De Club van Sinterklaas op podium Roode Steen
  • 13.00 uur aanvang rondrit door de stad. Het programma op de Roode Steen gaat door met het Pepernotenorkest en de danspieten
  • 14.00 uur prijsuitreiking mooist verklede kind en afscheid op de Roode Steen

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties