Intocht Sinterklaas - Helchteren

Locatie: kasteel ”Ter Dolen”, Eikendreef 21

Beschrijving:

Hallo lieve vriendjes! Zijn jullie er klaar voor?

Op zaterdag 17 november is er weer voor de 10de keer een grote Sinterklaas-intocht !! Hij zal zijn intrede doen in Houthalen-Helchteren aan kasteel “Ter Dolen”.

Om stipt 14h00 begint de intocht aan kasteel Ter Dolen. Zullen er dit jaar ook weer véél pieten bij zijn? En wat gaan ze nu weer meemaken tijdens hun tocht naar het kasteel?

Er zal een groot podium geplaatst worden in de binnenplaats van het kasteel en dit om de Sint en zijn pieten te ontvangen.

Ook neemt Sinterklaas uitgebreid de tijd om jullie graag te ontmoeten voor een leuke foto en kan je de mooi gekleurde tekening persoonlijk aan hem afgeven. Dit spektakel mag je absoluut niet missen. Alle brave kinderen, mama’s en papa’s en oma’s en opa’s zijn van harte welkom op en aan Ter Dolen! En dit is volledig gratis dankzij onze sponsors!!

Nog dit: breng zeker een mooie kleurtekening mee voor de Sint!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties