Intocht Sinterklaas - Huisduinen

Locatie: Dorpsplein

Beschrijving:

Zaterdag 24 november 2018, aanvang 13.00 uur (verzamelen Dorpsplein 12.45 uur)

Het wordt als van oudsher dit jaar weer een ouderwetse Sinterklaasintocht op ons dorp. Dus wij rekenen op veel kinderen. Laten wij met veel pappa’s, mamma’s, opa’s en oma’s en de toekomstige inwoners naar het dorpsplein komen.Lekker genieten van de kinderen en meelopen met de intocht van Sinterklaas en zijn Pieten. Natuurlijk zal dit alles weer gebeuren onder muzikale begeleiding van de kapel De Knorhanen.

Samen met de kinderen wordt er een kleine ronde gemaakt door het dorp. Daarna start de feestmiddag met Sinterklaas en zijn Pieten in het Dorpshuis. Dit jaar willen wij weer het Dorpshuis versieren met kindertekeningen voor Sinterklaas. Inleveren tekst voor kinderen die bij de Sint willen komen en/of tekeningen voor de Sint op vrijdagavond 23 november van 18.00 tot 20.00 uur.

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties