Intocht Sinterklaas - Hulshorst

Locatie: Dorpshuis De Wieken, Kapelweg 7

Beschrijving:

Binnen de coronamaatregelen wil de buurtvereniging Hulshorst woensdag 17 november de kinderen toch verrassen met een Pieten festijn. Dat wordt, in navolging van het vorig jaar, gehouden op het terras voor het dorpshuis De Wieken. Volwassenen wordt gevraagd de anderhalve meter afstand in acht te nemen.
Sint heeft laten weten zo’n zeven pieten naar Hulshorst te sturen die rond 14 uur arriveren. Of hij zelf verschijnt laat hij nog even in het midden. Voor de kinderen is er een kleurwedstrijd waarbij de tekeningen tot en met dinsdagavond 16 november 20 uur kunnen worden ingeleverd in de brievenbus van het dorpshuis De Wieken. De winnaars worden tijdens het pietenfestijn bekend gemaakt. Ook wordt een verloting gehouden waarmee leuke prijsjes zijn te winnen voor de kinderen die verder worden getrakteerd op warme chocolademelk.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties