Intocht Sinterklaas - Ingen

Locatie: Burgemeester Hoftijzerplein

Beschrijving:

Al in augustus stuurde het Oranje Comité Ingen een uitnodiging naar Madrid, aan de Sint. Hierin hebben wij hem uitgenodigd om ook dit jaar weer een bezoek te brengen aan ons dorp. In een reactie, die we van Planning-Piet hebben gekregen staat een mooi bericht!

Op zaterdag 24 november komt de Sint en zijn zwarte Pieten graag naar Ingen toe voor een feestelijk onthaal. Om ca. 13.00 uur mogen wij hen verwachten en ontvangen op het Burgemeester Hoftijzerplein, bij de Sporthal. We nodigen de Harmonie Kunst na Arbeid uit om dit ontvangst extra luister bij te zetten!
Na een vrolijk ontvangst gaan we in optocht naar het dorpshuis In de Gaard. Daar word vanaf ca 13.30 uur, de middag feestelijk ingevuld met dansen, zingen, springen, drinken, suikergoed en lekkers. Planning-Piet schreef ook nog dat Internet-Piet binnenkort een e-mailadres opent om je persoonlijke mail aan de Sint te sturen, met een verzoek aan de Sint, om tijdens het ontvangst In de Gaard iets voor hem te zingen of een stukje op te voeren. We zien je mail graag tegemoet.

De middag sluiten we af met een lekker stuk Betuws fruit en zullen de Sint en zijn Pieten pop weg gaan om de nodige presentjes te gaan bezorgen.

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties