LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2018, maar van 2014!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2018? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Istanbul, Turkije

Beschrijving:

Dit jaar vindt de Sinterklaasviering plaats op 6 december op het Nederlandse Consulaat vanaf 13.00 uur. We verwachten Sinterklaas en de Pieten rond 13.30 uur en het feest zal omstreeks 16.00 uur afgelopen zijn.

 

 

 

Evenals vorig jaar zullen de kinderen in twee groepen verdeeld worden: de kinderen t/m 5 jaar en de kinderen die ouder zijn dan 6. De jongste groep mag als eerste bij de Sint komen en in de tussentijd kunnen de andere kinderen onder enthousiaste aanvoering van de Pieten hun Pietendiploma halen.

 

De Sinterklaasviering van 6 december is een activiteit van de Nederlandse Vereniging Istanbul (NVI). Deze activiteit is gratis voor onze leden, inclusief leuke cadeaus voor uw kinderen.

 

In verband met het aankopen van de cadeau’s is het verzoek uw kinderen voor zaterdag 29 november aan te melden. U kunt hiervoor het aanmeldingsformulier op de website gebruiken : http://nvi.club/nl-NL/page/2/activiteiten of rechtstreeks een email  verzenden naar info@nvi.club. Vermeld hierbij de leeftijd van uw kinderen en of ze een jongen of meisje zijn.

 

Ouders die het leuk vinden om hun kind bij Sinterklaas langs te laten komen, kunnen tot 4 december een leuk stukje te schrijven over uw kind zodat Sinterklaas dit uit zijn grote boek kan voorlezen.

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties