LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2018, maar van 2017!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2018? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Jyväskylä

Locatie: Multicultureel Centrum Gloria, Matarankatu 6

Beschrijving:

Gelukkig heeft Sint ook dit jaar weer tijd om Jyväskylä te bezoeken en wel op zaterdag 2 december. Hij zal ons dan verblijden met een bezoek van 15.30 uur tot 19.00 uur. Ook dit jaar heeft Sint weer gekozen voor het Multicultureel Centrum Gloria (Matarankatu 6, Jyväskylä). Voor hapjes en drankjes tijdens dit gezellig bijeenkomen zal worden gezorgd.

Zou je je vóór 19 november willen opgeven of je van plan bent te komen. Zo ja, met hoeveel personen (volwassenen en kinderen)? 
Wanneer je kind een cadeautje krijgt van de Sint, zou je dan ook een stukje over je kind kunnen schrijven (vóór 19 november) met daarin wat bijzonderheden over het afgelopen jaar, hobbies, etc., zodat de goedheiligman wat inhoud in zijn grote boek heeft. Ook dit kan gestuurd worden naar jyvaskyla@nederlandsevereniging.fi. Het is de bedoeling dat de ouders zelf voor het cadeautje voor hun kind(eren) zorgen; Sint en Piet zullen deze dan uitdelen. Net als vorig jaar pakken we de cadeautjes uit als iedereen aan de beurt is geweest.

Om de kosten te dekken vragen wij een bijdrage van €5,00 per volwassen persoon, en €2,50 voor kinderen vanaf 4 jaar. (Gezins)leden van de Nederlandse Vereniging betalen €2,50 per persoon en hun kinderen zijn gratis. De Nederlandse Vereniging betaalt een deel van de kosten voor deze avond.


Voor de avond zelf zijn wij nog op zoek naar een paar handen die willen meehelpen met het voorbereiden van de hapjes, het zetten van koffie, etc., en een aantal handen die zouden willen helpen met het opruimen na afloop. Laat even weten of je bereid bent iets eerder te komen, of iets langer te blijven om te helpen.


Wij hebben er in elk geval al veel zin in, hopelijk jullie ook.

Hartelijke groeten, Jelmer en Joanneke (044-9461655 )

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties