LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Kampenhout

Locatie: Perksesteenweg

Beschrijving:

Publiciteitskaravaan van de Kampenhoutse handelaars doorheen de gemeente met in de laatste wagen Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten.
Vorming van de stoet om 13u30 aan de Perksesteenweg tussen de Bulsomstraat en de Molenveldweg. Start van de stoet ter hoogte van het OCMW gebouw.
Reisweg Sinterklaasstoet : 14u doortocht aan het gemeenteplein te Kampenhout-centrum.
Kerkstraat, Tiendeschuurstraat (links), Stationsstraat, doortocht Ruisbeek (14u30), Voortstraat, Nieuwe Kassei, Driesstraat, Bogaertstraat, Kerk Nederokkerzeel (15u30), Biststraat, O.L.Vrouwstraat, Laarstraat, Neerstraat (15u50), Bergstraat, Kerk Berg (16u), Middenstraat , Torfbroeklaan. Einde stoet rond 16u30 aan de sporthal van Berg.
Er is mogelijkheid om de Sint te begroeten in de ontmoetingszaal en de overdekte speelplaats.
(er is geen halte onderweg en de aangekondigde uren van doortocht zijn louter informatief. De reisweg is geen gesloten circuit, het verkeersreglement blijft van toepassing. Wees dus steeds voorzichtig en hou de kinderen bij de hand. Het bestuur is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen).

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties