LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Kollumerzwaag

Locatie: Haven ‘De Opslach’ , Foarwei

Beschrijving:

De organisatie van de Sinterklaas intocht van Kollumerzwaag nodigt iedereen uit om op zaterdag 23 november 2019 om 13:00 uur Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten te verwelkomen bij haven ‘De Opslach’ in Kollumerzwaag. Na de aankomst in de haven gaan de Sint en zijn Pieten een rondtocht maken door Kollumerzwaag.

Vanaf ca. 14.00 uur is de zaal in de Trije Doarpen open voor alle kinderen tot en met groep 5. Wil je de Sint verrassen? Maak dan de mooie kleurplaat die samen met de toegangskaartjes wordt uitgedeeld bij de peuterspeelzaal, het kinderdagverblijf en op basisschool ‘de Stapstien’.

Toegangskaartjes voor kinderen die buiten Kollumerzwaag naar school gaan zijn af te halen bij Sofia van Lingen, Foarwei 257, 9298 JK in Kollumerzwaag. Extra kleurplaten zijn zowel bij Sofia van Lingen en Spar van der Heide verkrijgbaar. De kleurplaten kunt u t/m dinsdag 19 november 2019 inleveren bij Spar van der Heide te Kollumerzwaag.

Een ieder is van harte uitgenodigd de Sint en zijn Pieten te verwelkomen bij haven ‘De Opslach’.  In verband met de brandweervoorschriften en ruimtegebrek kunnen er geen buggy’s en kinderwagens toe worden gelaten in de Trije Doarpen.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Routebeschrijving:

Tijdens deze rondtocht rijden ze de volgende route: Foarwei, Wethouder Beerdastrjitte, Blankenstrjitte, Pieter Postmastrjitte, Beukerstrjitte, Skoallestrjitte, Triemsterloane, Koarteloane, Tsjerkestrjitte, Cedelshof en dan de Foarwei met als eindbestemming de Trije Doarpen. 

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties