Intocht Sinterklaas - Kollumerzwaag

Locatie: Haven ‘De Opslach’ , Foarwei

Beschrijving:

Iedereen is uitgenodigd om op zaterdag 24 november 2018 om 13:00 uur Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten te verwelkomen bij haven ‘De Opslach’ in Kollumerzwaag. Na de aankomst in de haven gaan de Sint en zijn Pieten een rondtocht maken door Kollumerzwaag.

Tijdens deze rondtocht rijden ze de volgende route: Foarwei, Tsjerkestrjitte, deel Koarteloane, kruispunt van Seggeren linksaf de Foarwei, Skoallestrjitte, Beukerstrjitte, Pieter Postmastrjitte, Blankenstraat, Wethouder Beerdastraat, Foarwei met als eindbestemming de Trije Doarpen. Vanaf ca. 14.00 uur is de zaal in de Trije Doarpen open voor alle kinderen tot en met groep 5.

Wil je de Sint verrassen? Maak dan een mooie kleurplaat. De kleurplaat wordt uitgedeeld op basisschool ‘de Stapstien’ of kunt u afhalen bij de verschillende winkelbedrijven in Kollumerzwaag. De kleurplaten kunt u t/m dinsdag 20 november 2018 inleveren bij Spar van der Heide. De toegangskaartjes worden uitgedeeld op basisschool ‘de Stapstien’.

Voor kinderen die buiten Kollumerzwaag naar school gaan zijn deze af te halen bij Sofia van Lingen, Foarwei 257, 9298 JK in Kollumerzwaag. Een ieder is van harte uitgenodigd de Sint en zijn Pieten te verwelkomen bij haven ‘De Opslach’. In verband met de brandweervoorschriften en ruimtegebrek kunnen ze geen buggy’s en kinderwagens toelaten in de Trije Doarpen.

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties