Intocht Sinterklaas - Kuala Lumpur

Locatie: Mont'Kiara International School, 22, Jalan Kiara

Beschrijving:

Ja het is weer zover, op zondag 2 december 2018 van 9-11u komt de goedheiligman aan in Kuala Lumpur! Van de wegwijspiet hebben wij vernomen dat Sinterklaas en zijn Pieten, met een beetje hulp van Waze-Piet, wederom aan zullen komen op de Mont’ Kiara International School (MKIS), Jalan Kiara, Mont Kiara, 50480 Kuala Lumpur.

Voor de kinderen zijn er spelletjes gepland (4 tot 10 jaar) in de gymzaal en er is uiteraard een kans om de Sint van dichtbij te zien! Voor de hele kleine kinderen (3 jaar of jonger) is een klaslokaal open met speelgoed, spelletjes en wie weet, misschien ook wel speelpieten!

Kinderen krijgen na afloop een kleine verrassing. Voor de ouders is er koffie en lekkers in de breezeway en dus de mogelijkheid voor het broodnodige sociale contact.

Doet u mee met dit grootse Sint & Piet-festijn? Geef u dan op via dit formulier: http://bit.ly/Sint2dec2018 . Registratie is verplicht. En wees op tijd, registratie het liefst voor 9u.

Voor vragen of opmerkingen, stuur een e-mail naar kidscommissie@nlvmaleisie.nl, bij voorkeur in dichtvorm en met pepernoten.

Wij hopen u op zondag ochtend 2 december 2018 op M’KIS te mogen ontmoetten.

Tot ziens!
Sint-Kids Commissie, Nederlandse Vereniging in Maleisië
LanguageOne Kuala Lumpur

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties