LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Kudelstaart

Locatie: Loswal

Beschrijving:

Sinterklaas en zijn zwarte pieten brengen dit jaar op zaterdag 25 november een bezoek aan Kudelstaart. Om 14.15 uur komt de oude baas per boot aan op de Loswal aan de Herenweg, en loopt hij met zijn zwarte Pieten naar Dorpshuis ‘t’ Podium’ aan de Kudelstaartseweg 239, waar een gezellig Sinterklaasfeest plaats zal vinden voor alle kinderen van 4 tot en met 8 jaar. Hier zal gezongen en gefeest worden met Sinterklaas, de Zwarte Pieten en natuurlijk alle kinderen. Uiteraard zal Sinterklaas ook dit jaar heel blij zijn met een tekening of knutselwerkje, die deze dag aan de goedheiligman gegeven kan worden. Om de kinderen voldoende ruimte te geven, kunnen ouders helaas niet worden toegelaten in het Dorpshuis. Het Dorpshuis is geopend vanaf 15.00 uur. Om 16.30 uur loopt het feest ten einde en kunnen de kinderen worden opgehaald. De organisatie vraagt de ouders om hun kind een briefje met telefoonnummer mee te geven.

De organistie van de Sinterklaasintocht in Kudelstaart is in handen van Carnavalsvereniging De Pretpeurders. Het feest aan de loswal is geheel afhankelijk van vrijwilligers en om de intocht dit jaar weer mogelijk te maken hopen deze vrijwilligers dat iedereen een bijdrage wil leveren wanneer de leden en vrijwilligers van de vereniging voorafgaand aan de intocht komen collecteren in de Kudelstaartse wijken. Van 12 tot en met 18 november komen de vrijwilligers met de collectebus aan de deur. Voor meer informatie is de organisatie bereikbaar via sinterklaaskudelstaart@gmail.com of kunt u een berichtje sturen via de Facebookpagina: ‘Sinterklaas in Kudelstaart’.

We hopen ook dit jaar weer veel kinderen te mogen verwelkomen tijdens dit jaarlijks terugkerende kinderfeest. Tot dan!

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties