Intocht Sinterklaas - Landen

Locatie: Stationsstraat

Beschrijving:

Zet je schrap want op zaterdag 24 november is het zover. De goedheilige man komt in onze stad aan met paard en koets. Sinterklaas verklapte ons alvast dat hijzelf en de Zwarte Pieten staat te popelen om jou te ontmoeten. Kom hen samen met mama, papa, broers en/of zussen, vriendjes en vriendinnetjes opwachten in de Stationsstraat!

Wist jij trouwens dat Sinterklaas het allermeeste van tekeningen houdt? Zet jouw allermooiste creatie op papier en post vanaf 1 november jouw tekening(en) en/of verlanglijstje in de brievenbus van de Sint (brievenbus situeert zicht aan het stadhuis van Landen).

In samenwerking met de Landense Handelaars, loopt er ook een wedstrijd. Zwarte Piet was een beetje onhandig en verloor in de Stationsstraat enkele pakjes. Vind jij terug welke handelaars veilig een pakje hebben opgeborgen in hun winkel? Haal vlug jouw invulstrookje bij de handelaars en maak kans op fantastische prijzen!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties