LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Leidschendam

Locatie: Sluis

Beschrijving:

De stoomboot met Sint Nicolaas en zijn pieten wordt al rond 10:30 uur verwacht in de sluis van Leidschendam. Het Pietenorkest is de Sint vooruit gereisd en is vanaf 10:15 uur al lekker aan het spelen. De boot komt uit de richting van Voorburg en legt aan in de sluis. De boot komt vanuit de richting Voorburg. Wilt u aan de kade staan dan adviseren wij u aan de kant van Voorburg te gaan staan!

Nadat de Sint is uitgestapt in de sluis, wandelt hij via het Damplein richting de Damlaan. Op de Damlaan staat ter hoogte van het voormalig postkantoor een groot podium waar vanaf ongeveer 11:00 uur Lakeipiet begint met een gezellig meezingfestijn. Ook dit jaar zijn de pieten van de Sinterklaasvoorstelling aanwezig zoals Lakeipiet, Meisjespiet en de danspieten om samen met de kinderen te zingen en dansen.

De Sint wordt rond 11:30 uur verwacht op het grote podium waar hij officieel wordt verwelkomd door burgemeester Tigelaar. Uiteraard worden er voor de Sint allerlei liedjes gezongen. Rond 12:10 uur vertrekt de Sint naar zijn boot om zijn reis voort te zetten richting de Huygens Haven in Voorburg.

Parkeren
Mocht u met de auto komen, dan kunt u uiteraard gebruik maken van gratis parkeren in de parkeergarage onder het Damplein.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties