LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Limmen

Locatie: Het Stet, Stetlaantje

Beschrijving:

Op 17 november 2019 is het weer zo ver: Sinterklaas zal Limmen vereren met een bezoek.
Sinterklaas en zijn Pieten komen rond 13.45 uur aan met de boot over het Stet en zal daar door Burgemeester Mans welkom geheten worden. Na het spektakel op het Stet, zou Sinterklaas het leuk vinden als iedereen meeloopt in de optocht richting de Enterij. Natuurlijk zal de Sint zijn danspieten weer meenemen die het publiek zullen vermaken met gezellige dans en zang. Zowel bij het Stet, tijdens de optocht als in de Enterij.

De optocht door Limmen verloopt dit jaar vanaf het Stet, rechtsaf de Dusseldorperweg in tot aan de kerk. Dan linksaf de kerkweg op tot aan de vuurbaak, vervolgens langs de Albert Heijn tot aan de Enterij. Daar gaan we rechtsaf en gelijk weer rechts via de Middenweg naar de sporthal. Na aankomst van Sinterklaas bij de kerk, zullen de deuren open gaan en kan iedereen naar binnen voor het slot van het feest met onze eigen Pepernotenband. Rond 16.30 uur is het afgelopen en hopen we dat alle kinderen, ouders en grootouders blij naar huis zullen gaan.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties