Intocht Sinterklaas - Loenen

Locatie: De Brink, Hoofdweg 5

Beschrijving:

Ook dit jaar komt Sinterklaas weer aan in Loenen, en wel op zaterdagmiddag 17 november. Zoals gewoonlijk zal hij ook weer een behoorlijk aantal zwarte pieten meenemen.

Zieke kinderen, bijzondere verhalen/anekdotes

De Goedheilig man doet de volgende oproep aan alle ouders en of verzorgers. Wanneer u een ziek kind heeft of een andere reden heeft waardoor uw kind niet aanwezig kan zijn bij de intocht, kunt u dit opgeven via de e-mail info@loenen.nu. Direct na de intocht zal de Sint proberen deze kinderen te bezoeken.

Daarnaast wil de Goedheilig man aan de ouders c.q verzorgers vragen of ze een leuk verhaal of anekdote hebben over 1 van hun kinderen. Misschien hebben ze een bijzondere verzameling of idool? Ook deze gegevens kunt u aanmelden via de e-mail info@loenen.nu. De meest opvallende verhalen zullen ’s middags in De Brink door de Sint met uw kind worden besproken.

Sint en zijn pieten hopen alle kinderen van Loenen en omgeving op 17 november te mogen begroeten in het dorp.

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties