LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Loenen

Locatie: De Brink, Hoofdweg 5

Beschrijving:

Het is bijna weer zover! Zaterdag 16 november komt sinterklaas aan in Apeldoorn en op zondag 17 november verwelkomen we Sinterklaas en de Pieten in Loenen.

Welkom Sinterklaas!
Volgens de laatste berichten uit Spanje hopen de Sint en Pieten om 13.30 uur aan te komen bij dorpscentrum de Brink.

Alle kinderen en natuurlijk ook de ouders, opa’s, oma’s en andere mensen die graag mee willen feesten, worden uitgenodigd om hen te verwelkomen. Lopen of fietsen jullie ook mee tijdens de intocht? De Sinterklaasintocht wordt muzikaal begeleid door muziekvereniging OLTO.

Een handje geven aan de Sint of een dansje met de Pieten? Kom gezellig op zondag de 17e naar de Brink in Loenen!!

Ouders van zieke kinderen kunnen een verzoek voor een thuisbezoek van de Sint doen bij de Loenense ondernemersvereniging Lomivé, via info@loenen.nu.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Routebeschrijving:

De route gaat vanaf de Brink via de Hoofdweg naar de Kempe, dan via de Hackfortweg naar de Cornelis Hendrixstraat, Jouchem Sprinckmeijerweg, Wolff Gabrielsweg, Hackfortweg, Horstweg, Eerbeekseweg, Loenerdrift, Molenbeek, Droefakkers, Eerbeekseweg en via de Hoofdweg weer terug naar de Brink. Onderweg zal in de Molenbeek, bij het kabelbaantje een korte tussenstop gemaakt worden. Weet je hoe je moet voetballen, overgooien of van de kabelbaan moet slingeren? De Pieten willen dit graag samen doen. Het feest gaat daarna verder met leuke activiteiten in de Brink.

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties