LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Lopik

Locatie: Koning Willem-Alexanderplein

Beschrijving:

Zaterdag 16 november as. zal Sinterklaas met zijn pieten in Lopik op bezoek komen, hij zal vanuit Apeldoorn, waar hij dit jaar het land in komt, meteen doorreizen naar Lopik waar hij om 14.00 uur op het Koning Willem-Alexanderplein verwelkomt zal worden door Burgemeester Laurens de Graaf.

Vanaf 13.45 zijn alle kinderen uit Lopik van harte welkom op het plein in het centrum van Lopik en zullen we alvast de liedjes voor sinterklaas samen oefenen zodat we met z'n allen een mooi optreden voor Sinterklaas en zijn pieten kunnen geven.

Sinterklaas feest in Dorpshuis de Schouw
Aansluitend aan de intocht in Lopik zal er in Dorpshuis de Schouw nog een groot Sinterklaas feest gehouden worden waar we samen met de Sint, zijn pieten en Drive-in show Ghostline zullen vieren dat de Sint weer in het land en in Lopik is aangekomen. Vanaf 14.30 is er de mogelijkheid om binnen te komen en het feest zal tot ongeveer 16.30 duren. Natuurlijk krijgen de kinderen wat te drinken en te eten en de Sint zou de Sint niet zijn als er niet voor alle aanwezige kinderen een cadeautje klaar ligt.

Kaartverkoop
Dankzij de geweldige sponsoring van de lokale winkeliers en bedrijven is het organiserende Connect in staat gebleken om de entreeprijs te verlagen zodat de kaarten dit jaar €2.50 per stuk kosten. Dit is inclusief versnaperingen en een cadeautje. De kaarten ( en de kleurplaat voor de kleurwedstrijd) zijn tijdens de openingstijden verkrijgbaar aan de bar van Dorpshuis de Schouw aan het M.A.A Schakelplein. Volwassen begeleiders mogen gratis mee naar binnen.. Meer informatie is te verkrijgen aan de bar van Dorpshuis de Schouw

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties