LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Maassluis

Locatie: Buitenhaven, Buitenhaven

Beschrijving:

Op zaterdag 16 november begint het grote feest weer in Maassluis. De Sint komt dan om 10.00 uur binnenvaren op de stoomboot Spanje. Jullie komen toch ook allemaal om Sinterklaas welkom te heten?

De Sint heeft nu ook weer een he-le-boel Pieten bij zich. En een paar Pieten zijn best een beetje extra speciaal. Toen Sint afgelopen zomer zag dat de Pieten een beetje aan het luieren waren en rondlummelden, heeft hij ze aangespoord om te gaan sporten! De Pieten moeten natuurlijk wel goed in vorm zijn om alle cadeautjes rond te brengen. Een aantal Pieten vonden het helemaal geweldig en komen nu dus mee als Sport Piet. En het is aan jullie om te raden welke sport deze Pieten beoefenen… de Pieten staan al te trappelen om jullie te laten zien welke sport zij hebben geleerd.

De meeste Pieten vinden pepernoten heel lekker, maar sommige Pieten geven de voorkeur aan een heerlijk mandarijntje. Van de Sint mogen ze daarom dit jaar ook mandarijntjes uitdelen.
Van vorig jaar kennen jullie misschien nog wel de speciale Glutenvrije Piet? Ook hij is er weer. Deze Piet heeft alleen maar glutenvrije pepernoten bij zich.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties