LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Mariahout

Locatie: Buurthuis, Bernadettestraat 43

Beschrijving:

De intocht van Sinterklaas in Mariahout is op zondag 17 november. De Sint en zijn Pieten vertrekken om 12.30 uur vanaf het Buurthuis voor een rondtocht door de straten van Mariahout.

Hij start bij het Buurthuis in Mariahout, en volgt dan de route Bernadettestraat, Wilhelminastraat, Julianiastraat, Bernadettestraat, Talingstraat, Kapersven en via de Bernadettestraat komt hij weer bij het Buurthuis. (I.v.m. werkzaamheden aan de Bernadettestraat kan de route mogelijk iets afwijken). Harmonie St. Caecilia begeleid de Sint hierbij. Omdat de Sint het erg leuk vindt als er veel kinderen langs de route staan, is er dit jaar een kleurplatenactie. Alle kinderen die bij de route de kleurplaat inleveren die zij op school, Ukkepuk of de Peuterzaal hebben gekregen/opgehaald, kunnen een leuke prijs winnen. Zet wel goed je naam op de kleurplaat. Na zijn rondtour is de Goedheiligman voor de kinderen tot en met groep 5 in de grote zaal van het Buurthuis. De kinderen vanaf groep 6 tot en met groep 8 zijn welkom in de kleine zaal van het Buurthuis voor de Sinterklaasbingo, waar leuke prijzen te winnen zijn.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties