Intocht Sinterklaas - Medemblik

Locatie: Oosterhaven, Centrum

Beschrijving:

Aanvang
Het sintprogramma met Wiebertje Klob start  om 16.15 uur. Danspieten, Pieten op flyboards en jetski’s entertainen de wachtende kinderen aan de kade.

Om 17.00 uur stoomt de Pakjesboot met Sinterklaas en heel veel Pieten de Oosterhaven binnen. Er is dan ook sprake van een spannende en uiterst sfeervolle lichtjesintocht. Sinterklaas vraagt alle kinderen hem met een lampion of ander lichtje aan de kade te verwelkomen. Dit jaar neemt Sinterklaas zijn Kika Pieten mee. Met een fantastisch optreden steunen zij het goede doel!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Routebeschrijving:

Om 17.30 uur zal de stoet met historische voertuigen, Pietenband, Crescendo, Drumband en Majorettes in een grote optocht via het centrum naar kasteel Radboud gaan, waar het feest van Sinterklaas plaatsvindt tussen 19.00 en 20.00 uur. Voor ouders is er gelegenheid om in de tussentijd het restaurant van het kasteel te bezoeken voor een heerlijke versnapering.

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties