Intocht Sinterklaas - Meeuwen

Locatie: Dorpshuis, Dorpsstraat 36

Beschrijving:

Op zaterdag 24 november zullen Sinterklaas en zijn Pieten in Meeuwen langskomen. We verzamelen om 13.30 uur in het Dorpshuis.
Sint wil graag van te voren weten wie er bij kan zijn die dag. Ouders kunnen dit doorgeven via oranjeverenigingmeeuwen@gmail.com. Doe dit voor zaterdag 17 november 12.00 uur!
De Sint heeft aangegeven dat hij het dit jaar erg druk heeft. Daarom zal de viering in het Dorpshuis wat minder lang duren dan gebruikelijk. Maar... hij heeft beloofd dat het voor de kinderen een leuk feestje zal worden!

De hulppieten kunnen een kadootje afgeven op vrijdag 16 november en zaterdag 17 november tot 12:00 uur bij “Autobedrijf Bouman”. Om geen scheve gezichten te krijgen wordt verzocht aan de hulppieten om max. € 7,50 aan het kado te besteden

De Sint nodigt iedereen uit bij het Sinterklaasfeest in het Dorpshuis. Daarbij zal de Oranjevereniging zorgen voor een kopje koffie of thee met iets lekkers.

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties