Intocht Sinterklaas - Mill

Locatie: Myllesweerd, Kerkstraat 3

Beschrijving:

Natuurlijk komt de Sint ook dit jaar weer in Mill.

Dit jaar is het programma anders als voorheen. Komt allen rechtstreeks naar Myllesweerd!

Programma:

Dit jaar zullen er wat dingen anders zijn, dan jullie van ons gewend zijn. Om 12.00 uur verwachten we jullie dit jaar namelijk bij Myllesweerd. Alle activiteiten zullen rondom Myllesweerd plaatsvinden.

Wij hebben Sinterklaas uiteraard ook uitgenodigd voor deze middag, maar waar blijft hij nou? Zou het wel allemaal goed komen..?

Na een gezamenlijke start zijn er deze middag voor de kinderen verschillende activiteiten beschikbaar. Er staan dan zowel in de theaterzaal, als beneden in de Tuinkamer spelletjes klaar. Voor de ouders is er koffie en thee te koop in de foyer. Deze gezellige middag zal om 14.30 uur afgelopen zijn. Deelname is op eigen risico. Draag makkelijke kleding of Pieten-kostuum i.v.m. spelletjes. Neem de flyer mee naar Myllesweerd, want alleen tegen inlevering hiervan krijgen kinderen t/m groep 5 een traktatie.

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties