LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Neeritter

Locatie: Café-zaal De Sjöttegaffel , Bosstraat 10

Beschrijving:

Sinterklaas komt naar Neeritter op zaterdag 23 november 2019

Alle kinderen uit Neeritter tot en met 12 jaar zijn hierbij van harte uitgenodigd en jullie worden vanaf 10.30 uur verwacht bij Café zaal De Sjöttegaffel. We verwelkomen de Sint en zijn Pieten rond 11.00 uur.

Het comité zal hen namens de inwoners van Neeritter welkom heten. Vervolgens zal Sinterklaas de kinderen toespreken en start de viering.

Trek je mooiste (Sint)outfit aan en wie weet kun je samen met Sint en zijn Pieten op de foto. Als jullie thuis iets gemaakt of geknutseld hebben mogen jullie dit uiteraard aan Sinterklaas overhandigen. Ook mogen jullie als groepje of alleen, een optreden bedenken (gedichtje, dans, muziek) dat voorgedragen kan worden. Geef je op via onderstaand e-mailadres.

Verder heeft Sinterklaas weer van alles in petto en zal hij natuurlijk voorlezen uit zijn grote boek. Hiervoor heeft hij wel jullie hulp nodig! Want zijn pieten horen en zien veel, maar soms vergeten ze het door te vertellen aan de Sint… Dus iedereen mag leuke weetjes en programma-items naar zijn email adres sturen.

sinterklaas.neeritter@gmail.com.

De Sint ziet graag jullie mail tegemoet, zodat alles weer goed in zijn grote boek staat.

Na afloop worden alle aanwezige kinderen door leden van het comité getrakteerd op wat lekkers!

Tijdens deze viering worden foto’s gemaakt. Indien jullie niet instemmen met publicatie voor lokale media, gaarne dit bij binnenkomst even door te geven aan een van de leden van het comité.

Dit kinderfeest wordt, evenals Sint Maarten (9-11-2019), het Grabbelen (31-12-2019) en de Itterse Skeltercross (Koningsdag 27-04-2020), mede georganiseerd door Stichting “Sint Nicolaascomité Neeritter”. Dit comité doet dit vrijwilligerswerk al tientallen jaren. Om bovengenoemde kinderfeesten in Neeritter te kunnen bekostigen komen de leden van het comité op maandag 4, dinsdag 5, woensdag 6 of donderdag 7 november a.s. bij u aan de deur voor een vrijwillige bijdrage.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties