Intocht Sinterklaas - Nigtevecht

Locatie: Loswalbrug

Beschrijving:

Zaterdag 24 november 2018 is het weer zover dan staan alle kinderen van Nigtevecht weer te trappelen van ongeduld op de komst van Sinterklaas en zijn Pieten. Dit keer niet bij de Loswal i.v.m. renovatie van de brug maar bij het pontje.

Onder muzikale begeleiding van een echte Pietenband zal Sinterklaas een tocht maken door het dorp om te eindigen bij het Dorpshuis. Hier start een leuke voorstelling genaamd "Pakjesfeest" voor alle kinderen.

Na afloop van de voorstelling verschijnt Sint met zijn Pieten op het podium om liedjes te zingen, te praten met de kinderen en tekeningen en knutsels in ontvangst te nemen. Zal Sinterklaas ook dit jaar weer cadeautjes meenemen? vast wel.

P.S.: neemt u een nichtje/neefje of vriendje of vriendinnetje mee stuur ons dan even een e-mail met de gegevens. Uiteraard staan er in het Dorpshuis collectebussen waar u dan vrijwillig een bijdrage in kunt doen.

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
8 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties