LET OP Deze gegevens zijn NIET van 2020, maar van 2019!
Heb jij meer informatie over de intocht van 2020? Stuur ons een e-mail!

Intocht Sinterklaas - Nijnsel

Locatie: De Beckart, Oude Lieshoutseweg 7

Beschrijving:

Op zondag 24 november zal Sinterklaas en zijn Pieten aankomen op het Beckartplein in Nijnsel. Om 14.00 uur start de rondrit door het dorp. De route van de rondrit is ten opzichte van vorig jaar wat gewijzigd.

 

 

 

De rondrit start op het Beckartplein, Tulpstraat, Azaleastraat, Anjerlaan, Jasmijnstraat, Lieshoutseweg, Granenweg, Hortensiastraat, Pastoor Pankenstraat, Lieshoutseweg, Beckartplein. Daarna begroet sinterklaas graag alle kinderen binnen in de Beckart. 

 

Het programma duurt ongeveer een uurtje, waarin de kinderen samen met de pieten kunnen zingen, dansen en spelletjes kunnen spelen. Na afloop krijgen alle kinderen een snoepzak. Als het weer te slecht is, maakt Sinterklaas geen rondrit. Hij is dan om 14.30 uur in de Beckart.

 

Ook dit jaar komt Piet weer in Nijnsel logeren. Hij zal zijn intrek nemen in het Pietenhuis aan de Azaleastraat 1 en daar verblijft hij tot en met 5 december. Kom je een kijkje nemen? Neem je een tekening mee voor Piet? Want daar wordt Piet extra blij van! Deze zal hij zeker ophangen in zijn huisje.

Download de Sinterklaas App voor intochten, spelletjes en liedjes!

Zoek je de organisatie van dit evenement, probeer dan de weblinks bij meer informatie. Wil je helpen dit overzicht nog completer te maken met meer info of heb je foto's/video's? Plaats het bij de reacties of stuur een e-mail!

Andere intochten in de buurt
0 dichtstbijzijnde weergegeven

Reacties